Čo je PIADINA
Varíme s láskou
je tradičný, rustikálny, taliansky, nekysnutý chlieb, ktorý sa pripravuje s cestom v čerstvom stave na suchom grile priamo pred očami zákazníka a ktorý je zvyčajne plnený rôznymi druhmi mäsa, syrov a zeleniny. Piadina Jusepe s hrdosťou prináša do srdca Spiša, do mesta Spišská Nová Ves, legendárne chute Talianska. Náš jedinečný chlieb Piadina je recept, ktorý sa zrodil z túžby vylepšiť tradičnú piadinu tak, aby bol ľahší a zároveň si zachoval svoju pôvodnú vyhľadávanú chuť. V procese do ktorého boli zapojení talianski a slovenský kuchári bol nový recept zdokonalený. Výsledkom je naša jedinečná Piadina, ktorá je ľahká a chrumkavá. Vyrobené iba z prírodných surovín. Cesto sa pripravuje každý deň čerstvé a dokončuje sa v čase zadania objednávky, aby sa maximalizovala čerstvosť. Ponukový lístok je zostavený s dôrazom na rozmanitosť, kvalitu, tradíciu, čerstvosť a lokálnosť. Naše suroviny starostlivo vyberáme od lokálnych producentov a nakupujeme každý deň.
Piadina je pre svoju čarovnú chuť a obľúbenosť vyhľadávaným jedlom každého labužníka. Raňajkami vám dodá energiu na cely deň, obedom vás nasýti a pretože je ľahko stráviteľná, je vynikajúcou voľbou aj na večeru.
výnimočný zážitok v podaní kúzelnej a zmyselnej chuti
— PREČO BY STE MALI ZAVÍTAŤ PRÁVE K NÁM —
Varíme pre vás a vaše chuťové poháriky
SME RÝCHLI AKO FAST FOOD, KVALITNÝ AKO REŠTAURÁCIA
- skoro ráno pred otvorením pre vás marinujeme a pečieme mäsko, miešame cesto
- každé ráno vyrábame čerstvé omáčky, krájame, miešame a marinujeme zeleninu
- každý deň sme na trhu
- všetko robíme pred vami, nič vám neujde
- za každý nákup vás odmeníme
PIADINA JE VÝBORNÝM SPOLOČNÍKOM POČAS CELÉHO DŇA a bez výčitiek
- raňajkami vám dodá energiu na celý deň
- obedom vás nasýti
- a pretože je ľahko stráviteľná je vynikajúcou voľbou na večeru
ATMOSFÉRA, BUDOVANIE A UDRŽIAVANIE POZITÍVNEJ KLÍMY. NAŠA FILOZOFIA
V čom je to vzácne čaro? Čo nás odlišuje od ostatných? Určite sa zhodneme v tom, že v prvom rade je to pocit pri vstupe do priestorov (či už sa chystáme do reštaurácie, baru alebo obchodu), potom obsluha a jej prístup a to najdôležitejšie - jedlo. To všetko tvorí ucelený systém a bez toho by to "nesvišťalo". Dôležité je však najmä jedno pravidlo: Všetko podávať s láskou